Stetrin Beveiliging - Technisch Beveiligingsbedrijf
Betrouwbare beveiligingssystemen


Wij zijn Stetrin B.V. & Stetrin Security B.V.

Opgericht in 2005 als online verkopen van camerabeveiliging via de webwinkel online camera shop. Naast camerabeveiliging bieden wij nu kant en klare pakketten aan als het gaat om technisch beveiligingssystemen bij bedrijven en particulieren, wij weten als geen ander hoe je secuur en vooral netjes met werken en een project opleveren. Onze installaties zijn betrouwbaar en vakkundig afgewerkt zonder haastwerk. Met een team van monteurs gevestigd in Diemen rijden wij dagelijks naar onze klanten om deze te voorzien van de volgende werkzaamheden.

 1. Service
 2. Onderhoud
 3. Installatiewerk
 4. Bezoeken op locatie voor vrijblijvende offerte
 5. Online webwinkels zie alle prijzen direct online, wij houden van transparant zijn!

Kortingscode speciaal voor bezoekers van Stetrin.com!Heb je een camerabewaking systeem nodig, dan kan je terecht bij OnlineCameraShop met kortingscode " 3345HJ " hiermee kan je direct veilig en online een compleet camera set, beveiligingscamera's en recorders kopen, met of zonder installatieservice.TIP! Bekijk het Safire merk van Stetrin Security BV op de site van OCS, of als je installateur bent dan kan je ook aanmelden op de groothandel voor beveiliging.

Tevreden klanten!
Als je houdt van je werk en je hebt een directeur die van origine al een technicus is, dan zijn tevreden klanten vanzelfsprekend, want wij weten hebben genoeg ervaring in huis om ervoor te zorgen dat een project direct goed zal verlopen. Zelfs na 13 jaar zijn onze klanten razend enthousiast, vooral vanwege onze eerlijke prijzen en adviezen. Indien het goedkoper kan, dan zullen wij dat eerlijk bespreken zonder nonsens, immers zien wij onze klanten graag terug na 10 jaar zodat wij geen bergen geld moeten betalen aan advertentiekosten. 

Wil je weten wat onze werkzaamheden zijn?

 • Camerabeveiliging ( zijn wij gewoon een van de beste! )
 • Alarmsysteem installatie
 • Toegangscontrole
 • Telefonie
 • Biometrie
 • Ontruimingsalarm
 • Elektrotechniek zwak en sterkstroom installatie

Wil je nog meer informatie over bovenstaande werkzaamheden?  Kijk dan verder op pagina ' onze diensten'.