Stetrin Beveiliging - Technisch Beveiligingsbedrijf
Betrouwbare beveiligingssystemen


Onze diensten 

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn. 

Als het gaat om werkzaamheden op technisch gebied zijn wij jouw ideale partner, niet alleen vanwege de mooie prijzen, maar vooral vanwege onze kennis en vakmanschap, indien wij een expertise niet zelf in huis hebben, dan zijn wij niet te beroerd om samen te werken met andere bedrijven zodat de klant aan het einde van het project meer dan alleen tevreden zal zijn. Wat kunnen wij zelf en zijn wij goed in?

  1. Beveiligingscamera installatie ( online verkoop beveiligingscamera via OCS )
  2. Technische beveiligingen
  3. Biometrie
  4. Telefonie
  5. Ontruimingsalarm
  6. Toegangscontrole

Verkoop je opdracht!
Steeds vaker komen opdrachtgevers direct naar ons om een opdracht/project aan ons te verkopen inruil voor een fee. Dit kan oplopen tot duizenden Euro's en dat alleen maar voor het aanleveren van klanten die ook daadwerkelijk akkoord gaan met een offerte van Stetrin BV of Stetrin Security BV. Dus heb je een bouwbedrijf en je bouwt liever huizen, laat ons dan de offerte samenstellen en alle verdere zorgen omtrent de beveiliging weg nemen, beter nog wij zijn zo goed dat je zelfs nog gratis mond op mond reclame voor terug zal krijgen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!